На Кіровоградщині чоловік зрізав близько 30 метрів телефонного кабелю

Серпень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Вночі у місті Світловодськ наряд поліції охорони, виїхавши на повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю ВАТ «Укртелеком», виявив місцевого жителя, який щойно зрізав близько 30 метрів телефонного кабелю. Тепер підозрюваний може потрапити за ґрати на строк до трьох років.

Прибувши на місце події, поліцейські ретельно обстежили підвальне приміщення. В комірці виявили чоловіка, який намагався там сховатися. Підозрюваний мав при собі ніж, а поряд знаходився речовий доказ – викрадений телефонний кабель. Під час розмови зловмисник не зміг пояснити правоохоронцям, чому він перебував у даному приміщенні.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського ВП ГУНП в області та представника підприємства. Поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 40-річний житель району.

На даний час правоохоронці проводять перевірку та встановлюють розмір нанесених збитків. Підозрюваному інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ч.1. ст. 185 Кримінального кодексу України «крадіжка»

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool