На Кіровоградщині чоловік зайшов у магазині та вкрав мобілку

Березень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 48-річний житель міста Новоукраїнки, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини. Чоловік викрав засіб зв’язку у працівниці одного з торговельних закладів.

«В обідній час громадянин прийшов до продуктового магазину та, будучи напідпитку, вирішив поживитися чужим майном.

Побачив на прилавку мобільний телефон, який належить продавцеві, забрав його і вийшов з приміщення. Виявивши крадіжку, 61-річна потерпіла викликала правоохоронців. Зловмисника встановили та вилучили у нього викрадене майно, яке повернули власниці, - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Особі загрожує покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool