На Кіровоградщині чоловік займався крадіжками металу

Серпень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

21-річний громадянин, раніше судимий житель Світловодського району, двічі проникав до приміщення виробничого цеху одного з підприємств та викрав 26 металевих пластин, 100 металевих прутів, 5 ломів та кувалду. За ці дії йому тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років.

Повідомлення про крадіжки металевих виробів надійшли до Світловодського відділу поліції від керівництва одного з підприємств на початку серпня. Як з’ясувалося, невідома особа встигла побувати у приміщенні двічі. Завдані збитки потерпілі обрахували у кілька тисяч гривень.
«В результаті проведеної роботи працівникам поліції вдалося швидко встановили особу підозрюваного, – розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - Ним виявився непрацюючий місцевий житель. За попередніми даними, чоловік через розбите вікно проникав до виробничого цеху, виносив звідти метал та ховав його за огорожею. Частину здобичі йому вдалося самотужки перенести додому, решту - чоловік мав намір забрати пізніше. Однак, коли повернувся, металу вже не знайшов. Речові докази – частину викрадених металевих виробів – вилучено за місцем проживання підозрюваного».
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Проводиться досудове розслідування.

За матеріалами Світловодського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool