На Кіровоградщині чоловік займався незаконним «садівництвом»

Травень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Зілля у пластикових ємностях вирощував у своєму будинку 37-річний мешканець Петрівського району. Займатися незаконним «садівництвом» чоловіку завадили працівники поліції.

«У рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук домоволодіння раніше судимого жителя одного з сіл. У результаті виявили та вилучили рослини, схожі на коноплю у кількості 24 штук, які, згідно з висновком експерта, є нарковмісними та містять психотропну речовину. У даний час вирішується питання щодо повідомлення громадянину про підозру у скоєнні злочину», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

Розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження волі.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області


На Кіровоградщині чоловік займатися незаконним «садівництвом»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool