На Кіровоградщині чоловік завдав ножового поранення товаришу «по чарці»

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

За попередніми даними, в одному з домоволодінь міста Олександрії власник помешкання завдав ножового поранення товаришу «по чарці». За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.

Повідомлення про доставлення в лікарню чоловіка з тілесними ушкодженнями надійшло до Олександрійського відділу поліції 17 травня о пів на другу ночі. Правоохоронці негайно виїхали на місце для встановлення обставин події.

Як з’ясували поліцейські, між двома місцевими жителями, 51 та 36 років, під час вживання алкогольних напоїв виникла сварка. У результаті господар домоволодіння, перебуваючи у дворі, наніс гостю ножове поранення в область шиї. Усвідомивши скоєне, чоловік викликав швидку допомогу, якою потерпілого було доставлено до лікарні.

«Зловмисника, який раніше вже потрапляв на лаву підсудних, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення особі підозри», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool