На Кіровоградщині чоловік зарізав свою співмешканку

Грудень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Чоловік завдав смертельного ножового поранення жінці, з якою прожив більше 20 років у цивільному шлюбі. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про смерть 46-річної місцевої жительки.

«Провівши ряд слідчо-розшукових заходів, поліцейські довели причетність до злочину її 46-річного співмешканця, хоча спочатку він категорично це заперечував. Зловмисника правоохоронці затримали та повідомили йому підозру в скоєнні кримінального правопорушення», - розповів начальник відділу поліції Сергій Котига.

Поліцейські встановили, що під час розпиття спиртних напоїв між цивільним подружжям виник конфлікт. У результаті жінка отримала ножове поранення, яке виявилося для неї несумісним із життям. Чоловік зрозумівши, що накоїв, викликав швидку допомогу, але медики констатували смерть потерпілої.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool