На Кіровоградщині чоловік з гранатою в руках зайшов у магазин

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 34-річний раніше судимий житель Олександрії знайшов предмет біля водойми. Правоохоронці з’ясовують походження боєприпасу.

14 липня до Олександрійського міськвідділу міліції звернулася працівниця одного з магазинів. Жінка повідомила, що до приміщення зайшов чоловік з предметом, схожим на гранату.
- На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. На столі у магазині правоохоронці вилучили корпус від боєприпасу без запалу та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області, – повідомив керівник Олександрійського МВ УМВС в області В’ячеслав Шкуренко.
Чоловік пояснив, що знайшов предмет за кілька кілометрів від населеного пункту біля водойми.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool