На Кіровоградщині чоловік взяв чужий автомобіль щоб «покататися»

Серпень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

Заяву про зникнення належного йому ВАЗ 2105 до Кіровоградського районного відділення поліції подав 30-річний місцевий житель.

Розшукати авто, яке раніше вже встигло побувати в дорожньо - транспортній пригоді, правоохоронцям вдалося того ж дня.

Місцезнаходження особи, яку нині підозрюють в угоні легковика, встановити поліцейським було так само не складно. Як з’ясувалося, тижнем раніше, потерпілий, за домовленістю зі своїм знайомим, сам залишив належне авто у його дворі, попросивши про допомогу у проведенні поточного ремонту.

Призначивши у визначений день зустріч, власник транспортного засобу прийшов до двору майстра, однак ні своєї машини, а ні власника обійстя вдома не знайшов.

Розгубившись, потерпілий якнайшвидше звернувся за допомогою до поліції. Того ж дня правоохоронцям вдалося з’ясувати обставини пригоди, а згодом встановити і місцезнаходження зниклого транспортного засобу.
Спершу «помічник з ремонту» не зізнавався у тому, що взяв чуже майно без дозволу та розбив його, однак поліцейським вдалось знайти свідків його «подорожі». Інформація про те, що чоловік був у цей час напідпитку, нині перевіряється.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool