На Кіровоградщині чоловік встромив жінці ножа в спину

Серпень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1440 | Коментарі: 0

Чоловік, ударивши ножем свою співмешканку на очах у малолітніх дітей, втік і переховувався у чагарниках. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Пригода сталася на вихідних. До чергової частини Компаніївського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до хірургічного відділення з проникаючим ножовим пораненням було доставлено 36-річну жительку одного з сіл району.

Попередньо встановлено, що тілесне ушкодження жінка отримала під час побутової сварки від свого 38-річного співмешканця. Між чоловіком і жінкою виник конфлікт, коли вони поралися по господарству, а поряд були діти. Дочекавшись моменту, коли потерпіла повернулася спиною, підозрюваний наніс удар кухонним ножем, який на той момент використовував для чистки овочів. Після цього, злякавшись відповідальності, він втік. Старший 9-річний син потерпілої викликав швидку для матері.

«На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає т.в.о. начальника Компаніївського відділення поліції Долинського відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області Віталій Сторчак. – Поліцейські швидко знайшли підозрюваного, який переховувався у кущах неподалік, а у кімнаті виявили знаряддя злочину – кухонний ніж».

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 «умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Компаніївського відділення поліції Кіровоградщини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool