На Кіровоградщині чоловік вкрав у жінки автомобіль

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

За попередніми даними, мешканець Вільшанського району на чужому автомобілі вирішив під’їхати до товариша.

Жителька районного центру звернулася до відділення поліції з повідомленням про незаконне заволодіння її транспортним засобом.

«Встановлено, що жінка залишили власний автомобіль ВАЗ 21093 на узбіччі біля свого двору, не зачинивши, та з ключем у замку запалювання. Цією необачністю скористався односельчанин, однак, у зв’язку зі станом здоров’я, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд на присадибну ділянку на сусідній вулиці», - розповів керівник Вільшанського відділення поліції Олег Клименко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. У разі осудності порушнику може загрожувати покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Вільшанського відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool