На Кіровоградщині чоловік вкрав із чужого гаража транспортний засіб

Травень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Житель міста Світловодськ за допомогою буксирувального тросу на автівці товариша вивіз із чужого гаража транспортний засіб, а також викрав запчастини та продав.

«До відділу поліції надійшло повідомлення від потерпілого про два злочини.
Правоохоронці встановили причетність до кримінальних правопорушень 31-річного жителя районного центру. Зловмисник через ворота проник в гаражне приміщення, звідки викрав два нових передніх та задніх крила до автомобіля, двоє дверей і багажник від автівки. Потім чоловік попросив товариша перевезти запчастини на його транспортному засобі та у подальшому продав. Отримані кошти витратив на власні потреби.
Крім того, наступного дня зловмисник знову повернувся до того самого гаража, звідки незаконно заволодів автомобілем ГАЗ-21 «Волга», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

У даний час особі оголошено про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області

Житель міста Світловодськ за допомогою буксирувального тросу на автівці товариша вивіз із чужого гаража транспортний засіб, а також викрав запчастини та продав.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool