На Кіровоградщині чоловік вдома зберігав гранату Ф-1

Серпень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Підозрюваний тримав небезпечний предмет в житловому приміщенні, там, де мешкали його рідні. Поряд знаходився і металевий стержень, який зовні схожий на запал від гранати.

За ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
До Гайворонського районного відділу міліції 5 серпня надійшла інформація про те, що житель районного центру в себе вдома ймовірно зберігає заборонену річ. В результаті перевірки інформація знайшла своє підтвердження.
- Під час санкціонованого обшуку в одній з кімнат правоохоронці виявили предмет, схожий на гранату Ф-1, який зберігався у серванті – розповідає начальник Гайворонського РВ УМВС в області Сергій Сірак.

Вилучене направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення дослідження. Його походження наразі встановлюють слідчі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».
Якщо з’ясується, що вибухівка справжня, чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool