На Кіровоградщині чоловік вбив свою сусідку

Листопад 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

Кримінальна пригода сталася минулої суботи. Місцевий житель, який кілька годин тому разом з своєю співмешканкою був у гостях у потерпілої, повернувся, аби позичити у жінки гроші. На підлозі однієї з кімнат він виявив тіло господині з очевидними ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди терміново прибув дільничний інспектор міліції разом з своїм помічником. Враховуючи, що правоохоронець постійно проживає на території обслуговування, часу на те, щоб з’ясувати обставини події, опитати людей та визначитися з напрямком подальшого руху ймовірного підозрюваного знадобилося лише кілька годин.
Поки на місці працювала слідчо-оперативна група, правоохоронці вже прямували до обласного центру. В залі очікування автовокзалу вони й зустріли 36-річного раніше судимого за крадіжки підозрюваного, який планував «податися» до іншої області.
Чоловіка доправили до Кіровоградського районного відділу міліції, де він і розповів, що тяжкий злочин скоїв з корисливих мотивів, а причиною вбивства стали лише 2 тисячі гривень, які чоловіку «були так необхідні» на алкоголь.
За попередньою інформацією, 53-річна потерпіла, мешканка одного з сіл Кіровоградського району, покликала у гості сусідів. На запрошення відгукнулися дві родини, що мешкали з нею на одній вулиці. Після вечері «відвідувачі» розійшлися по домівках, а господиня лишилася одна. За останні кілька місяців вона не рідко запрошувала додому сторонніх. Ще б пак, знизували плечима сусіди, пережити біду, що прийшла в її оселю нещасній не ставало сил. Кілька місяців тому вона отримала звістку про те, що її єдиний син, який ніс службу в зоні АТО, зник безвісти…
Залишившись одна, жінка прибрала зі столу тарілки і вже збиралася йти відпочивати, як раптом у двері постукали. Відчинивши, вона побачила сусіда, якого щойно провела після гостини. Не добираючи слів, зловмисник попросив позичити грошей на горілку. Запропонованої суми йому виявилося замало, тож він вирішив відібрати все. Аби не потрапити за скоєне до в’язниці, односелець не вагаючись позбавив потерпілу життя, використавши для цього кухонного ножа.
Отримавши бажане, чоловік повернувся додому, наказав співмешканці пакувати речі та разом з нею подався до автовокзалу, аби якнайшвидше поїхати до сусідньої області. На півдорозі його й спинив сільський дільничний. Капітан міліції Микола Ротар швидко знайшов серед десятка пасажирів односельчанина. Його суворий погляд та запитання: «Нащо ти це зробив?», справили на підозрюваного таке враження, що він деякий час навіть не міг поворухнутися, а коли прийшов до тями, тільки простягнув руки для того, аби одягнути кайданки.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – розповідає перший заступник начальника Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області Антоніна Мельник. – За ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool