На Кіровоградщині чоловік вбив свою співмешканку

Червень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

35-річний житель одного з сіл Олександрійського району під час сварки завдав жінці численних травм, внаслідок яких вона померла.

Намагаючись приховати сліди злочину, зловмисник перемістив 32-річну потерпілу за межі домоволодіння та присипав землею. За скоєне особі може загрожувати до 15 років ув’язнення.

13 червня до районного відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл про те, що виявлено тіло жінки.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що вранці за місцем проживання між потерпілою та її співмешканцем виникла сварка, яка згодом переросла в бійку. Чоловік завдав жінці декілька ударів кулаком у живіт та металевою кочергою в область голови. Після скоєного зловмисник переніс тіло в кінець городу, де намагався поховати. За попередніми висновками судмедексперта, смерть жінки настала в результаті травми голови. Працівники поліції затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

У даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool