На Кіровоградщині чоловік вбив свою співмешканку

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

За попередніми даними, чоловік під час сварки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав жінці ножового поранення. За скоєне йому загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію, що сталася водному з населених пунктів Вільшанського району, надійшло до відділення поліції 27 листопада. Слідчо-оперативна група виїхала за вказаною адресою та у будинку виявила тіло 52-річної місцевої жительки.

Поліцейські встановили, що між співмешканцями і раніше виникали сварки. Під час чергового з’ясування стосунків нетверезий чоловік схопив ножа та ударив ним жінку в область грудної клітини. Отримані тілесні ушкодження виявилися для неї несумісними з життям.
Зловмисника працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool