На Кіровоградщині чоловік вбив пенсіонерку

Листопад 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

37-річний зловмисник раніше мав судимість за дрібну крадіжку. Отримавши грошову компенсацію за крадену худобу, потерпілі вибачили злодія. Та цього разу чоловік не зміг просто вкрасти і піти. Його жертвою стала 65-річна жінка.

Під час затримання підозрюваний перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він навіть не спромігся відмити закривавлені руки та перевдягнутися у чистий одяг. За скоєння тяжкого злочину зловмиснику загрожує серйозний тюремний строк – до 15 років.
Пригода сталася минулої суботи в одному з сіл Знам’янського району. Про трагедію місцеві жителі довідалися лише наступного дня, після чого і покликали на допомогу правоохоронців.
Зранку у неділю місцева мешканка пішла відвідати сусідку. Хвіртка двору виявилася не зачиненою. Обійшовши територію обійстя, жінка виявила тіло потерпілої з очевидними ознаками насильницької смерті.
На місце пригоди було негайно викликано слідчо-оперативну групу. При огляді домоволодіння, родичі загиблої з’ясували, що з хати зникла лише їжа та не новий мобільний телефон, адже грошові кошти пенсіонерка віддавала на зберігання своїм дітям.
Вже за кілька годин працівники Управління карного розшуку УМВС в області та Знам’янського міського відділу міліції встановили особу підозрюваного та затримали його.
Яким же було здивування оперативників, коли чоловік відчинив їм двері власної оселі -його зовнішній вигляд буквально шокував. З моменту скоєння тяжкого злочину нетверезий нападник не спромігся навіть відмити від крові руки та вдягнути чистий одяг.
Напередодні ввечері зловмисник познущався нам жителькою сусіднього села, аби таким чином «здобути» собі гроші на випивку. Після того, як позбавив жінку життя, спробував винести продукти харчування у мішку до свого села, та двічі зупинявся аби перепочити, бо був настільки нетверезий, що навіть не міг самостійно йти. Коли нарешті дістався до власної хати, встиг поснідати награбованим, а потім, почувши стукіт у двері, вийшов на ганок, де у такому вигляді й «зустрів» працівників міліції.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», - розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області Андрій Гулий. – Особі загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Напіврозвалена хатина підозрюваного знаходиться на околиці села. Після смерті батьків зловмисник постійно продавав залишене родичами у спадок майно. Невдовзі в його статках лишилися голі стіни та напіврозібраний паркан, за допомогою якого чолов’яга «здобував» дрова, аби опалювати приміщення взимку.
Місцеві жителі проходять повз двір, не повертаючи у той бік очей. Сподіваються, що навіть після довгих років в’язниці зловмисник не з’явиться знов у селі. Бо вибачити того, хто змусив страждати невинну людину, вони не зможуть…
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool