На Кіровоградщині чоловік тримав у кишені гранату

Листопад 08, 2016 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

До того, 9 разів судимий за крадіжки та наркозлочини чоловік потрапляв у поле зору поліції.

Цього разу, вміст своїх кишень пояснює як випадкову знахідку. Вилучений предмет у даний час направлено для проведення експертиз. Якщо ж з’ясується, що граната справжня, підозрюваному може загрожувати тюремний строк.

«Подія сталася у Маловисківському районі близько 16-ї години. У ході відпрацювання території поліцейські звернули увагу на 53-річного місцевого жителя, який у нетверезому стані рухався вулицею. Після кількох запитань чоловік дещо знітився, а потім і зовсім припинив підтримувати розмову та робив все можливе, аби піти.

Під час огляду поліцейські з’ясували, що громадянин боявся не даремно. У кишенях його куртки було виявлено предмети, схожі на запал та корпус гранати РГД», - розповів т.в.о начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Вилучене направлено для проведення експертиз. Вирішується питання про внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool