На Кіровоградщині чоловік сокирою зарубав жінку

Вересень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Працівниками Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримано та заарештовано 36-річного іноземця. Чоловік підозрюється у тому, що, перебуваючи у нетверезому стані, наніс тілесні ушкодження місцевій жительці. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Пригоди сталася увечері. Чоловік та його 40-річна співмешканка вирішили почастувати свого дуга, який прийняв запрошення на вечерю. Після вживання алкогольних напоїв в родині виникла суперечка. Чоловік та жінка почали кричати один на одного. Насамкінець, співмешканець вирішив переконати жінку у своїй правоті, вдавшись до фізичного впливу.
Можливо, якби жертва знаходилася в іншому боці кімнати, їй могло пощастити більше…
Поряд з розлюченим співмешканцем випадково опинилася сокира. Не думаючи ні хвилини, зловмисник вдарив нею жінку по шиї та спині.
Отримані тілесні ушкодження виявилися смертельними. До приїзду працівників міліції та швидкої потерпіла померла на місці пригоди.
По даному факту порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує ув’язнення терміном від 7 до 15 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool