На Кіровоградщині чоловік сокирою вбив жінку

Березень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 42-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав жінці кілька ударів обухом сокири по голові. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. За скоєне підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділення поліції повідомлення про виявлення тіла жительки одного з сіл району надійшло від фельдшера. Як з’ясувалося, медичний працівник виїхав за викликом родича потерпілої, якому сам зловмисник і розповів про те, що сталося.

Попередньо правоохоронці встановили, що ввечері 10 березня співмешканці розпивали алкогольні напої, згодом між ними виникла сварка. Чоловік узяв сокиру та завдав жінці тілесних ушкоджень, які виявилися для неї несумісними з життям.

Підозрюваного працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці події, звідки йому завадили втекти місцеві жителі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

Раніше чоловік уже відбував покарання за вчинення вбивства. У 2010 році звільнився з місць позбавлення волі та повернувся жити до родичів в одну із західних областей України. Минулого року переїхав до співмешканки у Кіровоградський район.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool