На Кіровоградщині чоловік розпивав алкоголь із односельцем, а згодом побив його до смерті

Жовтень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

36-річний житель Олександрівського району розпивав алкоголь із односельцем, якого згодом побив. Потерпілий зміг дістатись до власного домоволодіння, де у подальшому його тіло і було виявлено.

До відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що за місцем свого проживання помер 64-річний чоловік.

За результатами розтину з’ясувалося, що смерть громадянина настала від отримання тяжких травм. Поліцейські встановили причетність до злочину знайомого потерпілого.

Сварка між чоловіками виникла під час розпиття алкогольних напоїв. Молодший завдав старшому тілесних ушкоджень, які призвели до трагічних наслідків.

У даний час зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше чоловік був судимий за крадіжки та грабежі», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України, триває.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool