На Кіровоградщині чоловік позбавив життя родича

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Під час сварки зловмисник спричинив потерпілому тілесні ушкодження, внаслідок чого настала смерть чоловіка. За скоєне особі може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 3 жовтня від дружини померлого. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди та виявили тіло потерпілого з явними ознаками насильницької смерті. На запитання, що сталося в квартирі, жінка пояснила, що її чоловік під час сімейної сварки вхопив металеву гантеллю та розбив собі голову.

Однак у поліцейських виникли сумніви щодо самогубства 68-річного громадянина, а серед підозрюваних опинився його 34-річний непрацюючий син. За попередніми даними, розправа над рідною людиною планувалася зловмисником завчасно, а після скоєного він вже почав розмірковувати над тим, де і як сховати тіло. У комп’ютері чоловіка було знайдено пошуковий запит у мережі Інтернет про те, як швидко воно розкладається у землі.

«Нині працівниками поліції особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучено та направлено для проведення експертиз. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєнні тяжкого злочину», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Олександрійського відділу  поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool