На Кіровоградщині чоловік пішов купатися та не повернувся на берег

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

9 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що необхідно знайти чоловіка, який пішов купатися та не повернувся на берег.

Телефонували люди, які відпочивали поблизу Цибульниківської затоки на Дніпрі поблизу одного з дачних кооперативів Світловодського району. Відпочивальники звернули увагу на те, що чоловік залишив на березі велосипед та особисті речі, тож, треба було терміново телефонувати за екстреним номером. Прибувши на місце події, водолази державної пожежно-рятувальної частини №17, розпочали пошукові роботи. Чоловіка знайшли на дні водойми та вилучили на берег, загиблим виявився 41-річний місцевий житель.
Шановні жителі області! Пам’ятайте, що більшість трагічних випадків трапляється через елементарне недотримання правил безпечної поведінки. У зв'язку з цим Управління ДСНС в області звертається до кожного громадянина з проханням відповідально ставитися до власного життя та здоров'я! Ознайомтеся з правилами надання першої медичної допомоги. Пам'ятайте, що вода приховує у собі небезпеку. Зробіть усе можливе для того, щоб не допустити трагедії! Ваше життя у ваших руках!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool