На Кіровоградщині чоловік обікрав знайомого

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

До райвідділу міліції звернувся 27-річний житель районного центру та повідомив про зникнення з оселі двох ноутбуків загальною вартістю близько 3 тисяч гривень.

У результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. Ним виявився 20-річний знайомий потерпілого. Скориставшись тим, що господар будинку вийшов з помешкання, чоловік забрав з кімнати два ноутбуки та втік з території домоволодіння.
Один з комп’ютерів працівники міліції вилучили за місцем проживання злодія, інший він встиг продати, а кошти витратив на власні потреби.
- За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту до шести місяців чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Наразі досудове розслідування у справі завершено, матеріали направлено до суду.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool