На Кіровоградщині чоловік обікрав односельця на понад 3 тисячі гривень

Вересень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

Ним виявився 28-річний житель одного з населених пунктів Ульяновського району. Чоловік викрав з домоволодіння знайомого запчастини до транспортного засобу.

40-річний потерпілий звернувся до райвідділу міліції та повідомив, що з його підсобного приміщення було викрадено коробку передач і електромотор на загальну суму близько 3,5 тисяч гривень.
Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, раніше судимий за крадіжки.
- Як з’ясувалося, чоловік перебував в гостях у знайомого та розпивав з ним алкогольні напої. Згодом, скориставшись відсутністю господаря будинку, виніс речі з домоволодіння та у подальшому продав за 450 гривень. Хоча вчинення крадіжки злодій пояснив бажанням використати запчастини для ремонту власного мотоцикла, - розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Ульяновського РВ УМВС в області Ігор Яковлев.
У даний час викрадене майно вилучено та повернуто власнику під розписку.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool