На Кіровоградщині чоловік незаконно заволодів транспортними засобами свого роботодавця

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Викраденим мотоциклом зловмисник користувався, а мопед сховав у лісосмузі неподалік свого помешкання. За такі дії чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

На початку тижня до Світловодського відділу поліції із заявою про вчинення кримінального правопорушення звернувся 52-річний житель одного з сіл району. Вночі з його гаража було викрадено мотоцикл та мопед. Також зникли електроінструменти.

«В результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів правоохоронцям швидко вдалося встановити особу та місцезнаходження підозрюваного, - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - Ним виявився 40-річний раніше судимий житель сусідньої області, який останні два тижні проживав у потерпілого, допомагаючи йому виконувати певні ремонтні роботи. Чоловік вирішив, що господар недостатньо заплатив йому, тож вночі заволодів його транспортними засобами. На одному з них він і поїхав до себе додому. Наступного дня зловмисник вже давав свідчення слідчому».

Транспортні засоби вилучено. Наразі триває досудове слідство. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool