На Кіровоградщині чоловік незаконно спилював дерева

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Житель міста Знам’янка спиляв близько десятка акацій та ясенів, спричинивши матеріальні збитки на суму більше ніж на 14 тисяч гривень. За такі дії чоловікові загрожує до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лісопосадці неподалік одного з сіл району невідомий спилює дерева. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«Прибувши на місце пригоди, працівники поліції побачили чоловіка, який, використовуючи бензомоторну пилку, вчиняв незаконну порубку дерев та декілька вже спиляних великих дерев породи «Ясен» та «Акація», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Як пояснив 35-річний знам’янчанин правоохоронцям, дерева він збирався використовувати у власному господарстві.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка лісу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool