На Кіровоградщині чоловік ледь не позбавив життя свого родича

Травень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

44-річний житель міста Олександрії під час конфлікту ножем завдав 18-річному хлопцю тілесних ушкоджень. Зловмиснику оголошено про підозру, йому може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції від працівників медичного закладу. Слідчо-оперативна група відразу виїхала за вказаною адресою для з’ясування всіх обставин справи.

«Попередньо встановлено, що між родичами виникла сварка, в ході якої старший із чоловіків ножем завдав молодшому поранення черевної порожнини. Потерпілого прооперовано, він знаходиться у лікарні. Зловмисника правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця пригоди вилучено речовий доказ – ніж», - повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool