На Кіровоградщині через сервіс «Електронний кабінет» надійшло 478,4 тис. звітів з початку року

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

З початку року платники податків подали до податкових інспекцій області понад 1 млн. податкових звітів, з яких 478,4 тисяч (46%) надійшло за допомогою засобів електронного зв’язку.

Щодо електронних ключів, які дозволяють користуватися перевагами електронних сервісів, то з початку року їх отримали понад 19 тисяч платників податків. Лише протягом листопада відділеннями Акредитованого центру сертифікації, що функціонують при Кіровоградській та Олександрійській ОДПІ, видано 1000 електронних цифрових підписів.
Така кількість електронних звітів свідчить про зручність використання сучасних сервісів дистанційного спілкування. Вони економлять і час, і ресурси платників.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool