На Кіровоградщині через порушення правил експлуатації пічного опалення виникла пожежа

Жовтень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

22 жовтня об 11:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дим з-під покрівлі житлового будинку у м.Бобринець.

Телефонував сусід, який першим помітив пожежу. На місце події прибули рятувальники ДПРЧ-24 та підрозділ пожежної охорони ПрАТ «Полтавське ХПП». Під час розвідки з’ясувалося, що горить димар на площі 4 м кв. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, тож значних збитків вона не завдала. Господар, який на той момент був удома, не постраждав.

Причина пожежі вже встановлена – це порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. У зв’язку з цим, закликаємо жителів області вчасно лагодити печі та димарі, адже через тріщини на підлогу або перекриття може потрапити іскра. Нерідко такі порушення можуть призвести до пожежі.

Пам’ятайте й про те, що забороняється залишати безпосередньо перед топковим отвором паливо й інші горючі речовини. Опалювальний сезон тільки розпочався, тож подбайте, щоб він минув без пожеж!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool