На Кіровоградщині через отруєння чадним газом госпіталізовано 2 дорослих та 1 дитину

Березень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

3 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Знам’янської ЦРЛ з діагнозом отруєння продуктами згорання газів госпіталізовано троє осіб.

У приватному житловому будинку отруєння зазнала 27-річна жінка, її 1-річний син та 20-річний брат. Як з’ясувалося, мешканці будинку раптово відчули запаморочення та звернулися до швидкої допомоги. Стан дорослих середнього ступеня тяжкості, дитини – стабільний.
Фахівцями встановлено, що у будинку самовільно заблокували вентиляційні канали та встановили на димовий і вентиляційний канали супутникові антени, що призвело до повітряного підпору та зворотної тяги, внаслідок чого і сталося отруєння.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool