На Кіровоградщині через образливі слова чоловік вбив свого опонента

Січень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 682 | Коментарі: 0

За попередніми даними, двоє громадян посварилися через образливі слова, які один сказав іншому. У результаті опонент завдав 42-річному потерпілому численних травм, які виявилися для нього несумісними з життям.

До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в її домоволодінні помер чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При проведенні огляду тіла судово-медичний експерт виявив тілесні ушкодження, які могли стати причиною смерті.

«Попередньо поліцейські встановили, що напередодні ввечері чоловік вживав алкогольні напої у компанії ще трьох осіб. Згодом між ним та іншим 30-річним місцевим жителем виникла сварка на ґрунті образи. Молодший опонент почав бити потерпілого дерев’яним стільцем, а потім ударив ще й обухом сокири по голові.
У даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання стосовно особи запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

За матеріалами Маловисківського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool