На Кіровоградщині CБУ затримала групу наркоділків

Вересень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1535 | Коментарі: 0

Співробітниками Служби безпеки України припинили діяльність організованої злочинної групи, яка займалася збутом метамфітаміну у Кіровоградському, Знам’янському та Олександрійському районах Кіровоградської області.

Організатором групи був секретар голови одного з районних судів Кіровоградщини, який залучив до незаконної діяльності 8 мешканців області.
Під час обшуків у зловмисників вилучено велику кількість метамфетаміну та канабісу, різноманітну зброю без дозвільних документів, іноземну валюту еквівалентну одному мільйону гривень.
Слідчі СБУ розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Прес-центр СБ України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool