На Кіровоградщині було проведено профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Новомиргород

Жовтень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

Працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення області щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Так, 1 жовтня було проведено профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Новомиргород.

Жителям райцентру нагадали, що збереження їх осель, майна, життя та здоров’я від руйнівного впливу вогню залежить тільки від неухильного дотримання ними правил безпечного користування електричними приладами, газом, печами й грубами.

Працівники Служби порятунку акцентували увагу громадян на тому, що електромережа в будинку повинна бути справною, що не можна користуватись несправними побутовими електроприладами або одночасно вмикати багато приладів в розетку. Небезпечно залишати малолітніх дітей самих без нагляду у приміщеннях, де працюють електричні чи газові прилади, розтоплена груба. Не можна, щоб до рук малечі потрапляли сірники чи запальнички. 

Чимало пожеж зараз трапляються через недбальство господарів під час спалювання сміття, сухого листя, бур’янів на присадибних ділянках та городах. Іскри від непогашеного вогнища вітром закидає на сінники, дерев’яні паркани, дровітні та господарчі й житлові будинки, тим самим спричинюючи пожежі зі значними матеріальними збитками, іноді – з травмуванням або загибеллю людей. Рятувальники звернулись до громадян з проханням не нехтувати власною безпекою і матеріальним добробутом.

Крім того, працівники служби порятунку продовжують роз’яснювати людям, як поводитись у випадку виявлення вибухових пристроїв чи боєприпасів часів Другої світової війни.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool