На Кіровоградщині було проведено круглий стіл на тему : «Протидія насильству в сім’ї через призму захисту прав людини».

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

Останнє десятиріччя насилля в родині було визнане суспільством та науковцями як серйозна та масштабна проблема, що породжує множину інших соціально-психологічних, індивідуальних та соціальних проблем.

Саме тому 19.11.2012 року, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації та міністерства освіти та науки України, спільно з курсантським та викладацьким складом кіровоградської льотної академії національного авіаційного університету та Ленінського РМ КМВУМВС України в Кіровоградській області було проведено круглий стіл на тему: «Протидія насильству в сім’ї через призму захисту прав людини».
Від державної пенітенціарної служби України розмову вів виконуючий обов’язки заступника начальника Кіровоградської виправної колонії № 6 майор внутрішньої служби Цвігун Олександр Сергійович. Він розповів всім присутнім про наслідки насилля в сім’ї.
А тут, як відомо, було про що розповісти: тут і жахлива статистика жертв, і тяжкі фізичні і психологічні травми та кримінальна відповідальність за вказані злочини, а найголовніше – понівечені людські долі. При чому, що найстрашніше, які діти можуть вирости в таких сім’ях?
Курсанти льотної академії жваво включились в обговорення та прониклися даною проблемою. Кожен висловлював свою думку та пропонував свої варіанти її вирішення. Маємо надію, що даний захід посіяв в душі молодих курсантів зерно істини. І що в їхніх сім’ях та сім’ях їх друзів вказані жахи не повторяться.

 

Останнє десятиріччя насилля в родині було визнане суспільством та науковцями як серйозна та масштабна проблема, що породжує множину інших соціально-психологічних, індивідуальних та соціальних проблем.

Кіровоградська ВК (№6)  управління ДПтС України в Кіровоградській області капітан вн. служби

Юрій Третяк
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool