На Кіровоградщині було оперативно виявлено викрадений автомобіль

Березень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

19 березня 2014 року приблизно о першій годині ночі працівники відділення ДАІ Олександрійського МВ старший лейтенант міліції Андрій Кисіль та молодший лейтенант міліції Андрій Щеглов під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, у центральній частині міста Олександрія

звернули увагу на автомобіль DEWOO, водій якого поводив себе досить дивно. Він то намагався рушити з місця, то різко зупинявся. Побачивши працівників ДАІ, чоловік взагалі спробував швидко поїхати, проте на вимогу правоохоронців змушений був зупинитися.
Під час перевірки по національній базі «УГОН» було встановлено, що зупинений автомобіль значиться у розшуку, як незаконно викрадений 18 березня, на території сусідньої Полтавської області, у Котелевському районі.
Далі було вже як-то кажуть, справа техніки. Громадянина, який перебував за кермом краденої автівки, затримали, і сам автомобіль DEWOO доставили до міськвідділу.
За даним фактом Олександрійським МВ УМВС відкрито кримінальне провадження.
До речі, затриманий громадянин Р., 1992 року народження, ґрунтовно підозрюється правоохоронцями Кіровоградщини у скоєнні низки злочинів на території іншого району області – Олександрівського. Це і пограбування, і навмисне пошкодження майна, і підпал сільської амбулаторії…
Наразі проводяться слідчі дії.

Державтоінспекції Кіровоградської області вкотре звертається до власників транспортних засобів!
Задля безпеки вашого транспортного засобу не використовуйте для зберігання в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів).
Ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Нікому не довіряйте ключі від свого авто і не варто економити гроші на встановлення сучасних протиугінних систем. Але якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція Кіровоградщини рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно якнайшвидше звернутися в найближче відділення міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool