На Кіровоградщині була здійснена спроба умовного мінування паливно-мастильного сховища

Березень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 1687 | Коментарі: 0

Координаційною групою Антитерористичного центру при Управління Служби безпеки України постійно проводяться спеціальні антитерористичні тренування по перевірці антитерористичної захищеності об’єктів інфраструктури, рівня готовності адміністрації, служб безпеки та охорони до дій у разі виникнення терористичної та диверсійної загрози.

Один із таких заходів проведено на базі Локомотивного депо станції Помічна Одеської залізниці. Відповідно до задуму та з метою з’ясування реального стану захищеності була здійснена спроба умовного мінування паливно-мастильного сховища.

Управління надало рекомендації підрозділу охорони щодо підвищення рівня захищеності об’єкта та здійснює контроль за усуненням виявлених недоліків.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool