На Кіровоградщині будуть вжиті максимальні заходи безпеки,- Сергій Кузьменко

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

На цьому під час апаратної наради наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Очільник області нагадав, що минулого тижня він провів нараду з керівниками "силового блоку" області, під час якої було розглянуте питання щодо забезпечення заходів з безпеки під час проходження новорічних та різдвяних свят.

Кожен з керівників має чітке розуміння з того, що необхідно зробити задля безпеки громадян. Це стосується, зокрема, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та інших служб. Переконаний, що необхідні заходи будуть організовані на належному рівні, і жителі області матимуть можливість спокійно та безпечно відзначити Новий рік та Різдво Христове, – зазначив Сергій Кузьменко.

Також голова облдержадміністрації звернув увагу керівників територій та навчальних закладів області, де постійно перебувають діти, стосовно забезпечення їх вихованців під час святкових днів усім необхідним.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool