На Кіровоградщині будуть ствоерені підрозділи місцевої пожежної охорони

Лютий 14, 2017 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Сьогодні в облдержадміністрації відбулася нарада стосовно підведення підсумків діяльності у сфері цивільного захисту в області за 2016 рік за участі керівництва області, ГУ ДСНС в області, керівників силових структур, міських голів, а також голів РДА та об’єднаних територіальних громад.

Виступаючи на нараді, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив: "Стабільна ситуація і забезпечення життєдіяльності на території Кіровоградщини – є нашим спільним завданням.

Особливу увагу цивільному захисту населення маємо приділяти в умовах збройного конфлікту на сході країни, а тому перед нами стоїть завдання ретельно пильнувати стратегічно важливі об’єкти на території області".

Сергій Кузьменко подякував особовому складу ДСНС за оперативну та чітку взаємодію рятувальників з місцевими органами влади, які, за його словами, упродовж 2016 року активно підтримували службу з надзвичайних ситуацій.

- Протягом минулого року за рахунок коштів державного, обласного, місцевих бюджетів вдалося суттєво покращити матеріально-технічну базу наших рятувальників: придбано сучасну техніку, спеціалізоване спорядження, рятувальні підрозділи забезпечено паливно-мастильними матеріалами. Лише з обласного бюджету торік було виділено більше 4 мільйонів гривень, що значно більше, ніж у попередньому році, - повідомив Сергій Кузьменко.

Звертаючись до керівників територій голова ОДА наголосив на необхідності створення в 2017 році підрозділів місцевої пожежної охорони в кожній об’єднаній територіальній громаді і з належною фінансовою підтримкою з боку місцевої влади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool