На Кіровоградщині будівельники завершили роботи у дитсадку «Сонечко»

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко під час апаратної наради в ОДА. 

«Станом на вчара будівельники завершили усі роботи на одному із об»єктів, що реалізується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Це дитячий садочок «Сонечко» у селі Лебедине Устинівського району», - відзначив Сергій Коваленко.

Перший заступник зауважив, що офіційне відкриття можливе уже за тиждень.

Нагадаємо, у будівлі дитсадку проведено капітальний ремонт з переплануванням приміщення. На його фінансування з Фонду було профінансовано понад 6 мільйонів гривень. Іще 690 тис.грн., за принципом співфінансування, на дитсадок виділа сільська рада. До цього садочок не працював близько 10 років".

Місцева влада пообіцяла повністю укомплектувати садочок педагогічними працівникам. У бюджеті сільської ради передбачено необхідні видатки на його утримання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool