На Кіровоградщині боротимуться з пияцтвом за кермом

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

З понеділка на території Кіровоградської області стартувала оперативно-профілактична операція «Нетверезий водій – злочинець!»

Незважаючи на вжиті практичні заходи, спрямовані на попередження дорожньо-транспортного травматизму, проведення профілактичних заходів, спрямованих на зменшення тяжкості наслідків дорожніх аварій, ситуація на шляхах області погіршується.
Так, з початку нинішнього року на території краю сталося 126 дорожньо-транспортних пригод (за аналогічний період 2013 року - 118 ДТП), у яких 31 людина загинула (2013 р. – 34) та 143 були травмовані (2013 р. – 144).
Статистика дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв, які перебували за кермом у нетверезому стані, невтішна. З початку року зареєстровано вже 11 таких аварій (2013 р. – 10). Пригоди, винними у скоєні яких були водії напідпитку, сталися у Гайворонському, Знам»янському, Новоархангельському, Новомиргородському, Новоукраїнському районах та м. Олександрії. З вини таких водіїв 4 особи загинули, ще 16 отримали тілесні ушкодження.
У зв’язку з цим, з 2 по 30 червня на території області проводитиметься оперативно-профілактична операція «Нетверезий водій – злочинець!»
Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградщини вкотре закликає вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власне життя та життя інших учасників дорожнього руху.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool