На Кіровоградщині близько 1,8 тисяч суб’єктів господарювання мають заборгованість перед бюджетом

Жовтень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

„В результаті вжитих заходів за дев'ять місяців поточного року за рахунок стягнення органами податкової служби Кіровоградської області до зведеного бюджету надійшло 42,9 млн.грн.”, - зазначив заступник голови ДПА в області Андрій Руднік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Проте, сума боргу до зведеного бюджету все ще залишається значною і складає 263,0 млн.грн.
У вересні 2011 року кількість платників Кіровоградщини, що мають податкову заборгованість перед бюджетом, скорочена на 53 підприємства та складає станом на 1 жовтня 2011 року 1784 суб’єкти господарювання, з яких 34 відс. платників мають суми боргу менше 1 тис. грн.

За словами Андрія Рудника, податкові керуючі допомагають суб'єктам господарювання розраховуватися з бюджетом, аналізують фінансово-господарський стан та активи підприємств, які зможуть стати реальним джерелом для погашення заборгованості, однак у разі зловживання довірою та невжиття суб’єктами господарювання належних заходів по погашенню податкового боргу до них будуть застосовані усі важелі впливу, передбачені чинним законодавством.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool