На Кіровоградщині бізнесмен відшкодував завдані державі збитки

Липень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Після відшкодування завданих державі збитків, керівника приватного підприємства судом звільнено від кримінальної відповідальності. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Стосовно директора одного з ПП із Світловодська податковою міліцією Державної податкової служби в області було порушено кримінальну справу через ухиляння від сплати акцизного податку на суму понад 543 тис. грн.
Нещодавно підприємець звернувся до органів досудового слідства з заявою про звільнення його від кримінальної відповідальності, оскільки ним (до притягнення до кримінальної відповідальності) погашено в повному обсязі завдані державі збитки.
У зв’язку з цим, за погодженням з прокуратурою області, місцевим судом бізнесмена звільнено від кримінальної відповідальності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool