На Кіровоградщині бійці МНС врятували 75-річну жінку, яка впала до криниці (фото)

Вересень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

31 серпня до власного колодязя по вул. Жовтневій в м.Долинській впала літня жінка. Про це за номером «101» повідомили сусіди постраждалої. На місце події негайно прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №20 та швидка допомога.

Як з’ясувалося, 75-річна жінка, намагаючись поправити шланг до насоса, надто перехилилася та не втримала рівновагу. Опинившись в колодязі, почала голосно кликати на допомогу. На крик збіглися сусіди, які викликали рятувальників.
Прибувши до місця, у колодязь за допомогою мотузки спустився старший лейтенант служби цивільного захисту Євген Колісніченко. Він закріпив пенсіонерку рятувальним поясом, вибрався з колодязя, а вже потім п’ятеро рятувальників почали обережно витягувати стареньку. Звільнивши з пастки, господарку одразу ж поклали на носилки та доправили до карети швидкої.
Тяжких травм та забиттів жінка не отримала, оскільки глибина колодязя всього 1,5 метри. Медики визначили лише шоковий стан та переохолодження. Медичну допомогу врятованій надали вже у Долинській центральній районній лікарні. Зараз вона почуває себе добре.
 

Прес-служба ТУ МНС в області

На Кіровоградщині бійці МНС врятували 75-річну жінку, яка впала до криниці (фото)

На Кіровоградщині бійці МНС врятували 75-річну жінку, яка впала до криниці (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool