На Кіровоградщині бійці ДСНС приборкали 5 пожеж у приватному житловому секторі

Квітень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

22 квітня бійці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградського гарнізону 5 разів залучались на гасіння пожеж у приватному житловому секторі

Так, о 09:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Олександра Козьми у м. Олександрії. Після прибуття на місце виклику рятувальниками було встановлено, що на території приватного домоволодіння сталось загоряння 42 м2 домашніх речей та перекриття господарчої споруди. Бійцями 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 09:33 пожежу було локалізовано та о 10:10 – ліквідовано. На ліквідацію пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

О 14:27 рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка залучались на гасіння пожежі на вул. Шевченка у с. Іванівка Олександрівського району. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння загорілась господарча споруда на площі 70 м2. О 15:10 пожежу було локалізовано та о 15:15 – ліквідовано.
У с. Успенка Онуфріївського району загорілось 7 складометрів дров на території приватного домоволодіння. Бійці 33-ї ДПРЧ та ДПК ТОВ АФ «Терра» ліквідували пожежу о 18:45.
Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі 8 м2 домашніх речей та 5 м2 дерев’яного перекриття альтанки на території приватного домоволодіння, яке знаходиться на вул. Інтернаціональній, що в обласному центрі. О 18:49 пожежу було ліквідовано.
О 18:34 бійці 22-ї ДПРЧ смт Устинівка та МПК с. Криничне залучались до гасіння покрівлі господарчої споруди площею 21 м2 на вул. Молодіжній с. Садки Устинівського району. О 19:20 пожежу було локалізовано та о 19:30 – ліквідовано.
В усіх вогневих випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool