На Кіровоградщині бійці ДСНС приборкали 4 пожежі в житловому секторі

Квітень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Доба, що минула, відзначилась 4-ма пожежами в житловому секторі.

Так, тричі виїздили на гасіння пожеж в житлових будинках рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 20 квітня о 10:00 виникла пожежа 65 м2 покрівлі та домашніх речей приватного житлового будинку в с. Калинівка Кіровоградського району, яка була ліквідована особовим складом загону об 11:49. Цього ж дня о 15:47 загорівся електродріт в електрощитовій в одному з під’їздів 9-поверхового житлового будинку на вул. Попова в обласному центрі. Пожежу було приборкано протягом кількох хвилин. 21 квітня о 03:20 у с. Новопетрівка Кіровоградського району виникла пожежа 54 м2 покрівлі та домашніх речей приватного житлового будинку. Рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький о 05:02 приборкали вогонь.

Ще одна пожежа 20 квітня виникла в м. Олександрія в приватному житловому секторі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 8 м2 домашніх речей в будинку. Вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 13:35 загасили загоряння.

В усіх вогневих випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool