На Кіровоградщині бійка закінчилась тяжкими наслідками

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 29-річного місцевого жителя.

До міськвідділу міліції із центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення доставлено чоловіка без свідомості із черепно-мозковою травмою голови, забоєм головного мозку та переломами кісток черепа.
Потерпілим виявився 39-річний місцевий житель. Попередньо правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловіку спричинив 29-річний житель районного центру поблизу одного із розважальних закладів.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Триває розслідування.
Потерпілий прооперований та перебуває у медичному закладі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool