На Кіровоградщині біля водойми селища Оникієве відбувся рейд

Липень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 637 | Коментарі: 0

Прохолодна вода річки, озера, навіть струмка найкраще рятує у літню спеку. Але разом з тим такий відпочинок може мати негативні наслідки, особливо якщо нехтувати правилами безпеки. 

26 липня працівники Управління ДСНС в області спільно з фахівцями Маловисківського районного відділу та співробітниками Національної поліції провели роз’яснювальну роботу щодо безпеки на воді серед відпочивальників біля водойми с. Оникієве. 

Працівники Служби порятунку нагадали громадянам, що небезпечно купатись після тривалого перебування на сонці, у невідомих місцях, особливо у затоплених кар’єрах, стрибати зі скель, дамб, мостів та інших непристосованих споруд, влаштовувати у воді жарти з притопленням. Окремо рятувальники зробили акцент на безпеці дітей: щоб батьки ні в якому разі не залишали їх без нагляду, навчали правилам безпеки та не допускали пустощів у воді й на березі.

Відпочивальникам також розповіли, як рятувати потопаючого. Нагадали, як попередити сонячний або тепловий удари.
По завершенню розмови відпочивальникам вручили листівки з правилами безпечного відпочинку на воді.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool