На Кіровоградщині біля водойм провели попереджувальну роботу

Лютий 25, 2019 | Новини | Переглядів: 612 | Коментарі: 0

Криги на водоймах майже не залишилось. Але цей факт не зупиняє любителів зимової риболовлі, які попри усі перестороги поступаються власному захопленню. 

Працівники Управління ДСНС в області намагаються попередити нещасні випадки на воді та проводять серед громадян роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки.

25 лютого працівники Добровеличківського та Новгородківського районних підрозділів провели попереджувальну роботу біля водойм. Рятувальники наголосили громадянам, що вудити рибу за таких умов небезпечно для життя. Є чимало прикладів зі статистики Служби порятунку, коли рибалки йшли до річки та не повертались. Кожному співрозмовнику рятувальники нагадували, які з підручних засобів допоможуть у ситуації, коли потрапив у крижану воду, про прийоми першої домедичної допомоги постраждалому та вручали застерігаючі листівки з правилами безпеки на воді.

Криги на водоймах майже не залишилось. Але цей факт не зупиняє любителів зимової риболовлі, які попри усі перестороги поступаються власному захопленню.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool