На Кіровоградщині більше 140 одиниць зброї громадяни здали до поліції протягом жовтня

Листопад 01, 2016 | Новини | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

На території області закінчився місячник, у рамках якого поліцейські вживали додаткових заходів, спрямованих на протидію незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, а також профілактику злочинів з їх використанням.

У результаті до органів поліції місцеві жителі здали 142 одиниці зброї, з яких 2 – нарізної армійських зразків, 7 мисливських нарізних карабіни (3 – незареєстровані), 116 мисливських гладкоствольних рушниць (26 – незареєстровані), 16 одиниць холодної зброї та саморобний вогнепальний пристрій.

Також до поліцейських підрозділів населенням було здано 8 пристроїв для відстрілу гумових куль (1 – незареєстрований), 12 газових пістолетів (револьверів), один з яких незареєстрований, 133 боєприпаси, 300 г пороху та 326 г тротилу і дві гранати Ф-1.

На сьогоднішній день за побажанням громадян у їх власність зареєстровано мисливську комбіновану рушницю «Sauer» та 15 мисливських гладкоствольних рушниць, які раніше зберігались незаконно.

Від кримінальної відповідальності завдяки добровільній здачі зброї та боєприпасів звільнено 11 осіб.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool