На Кіровоградщині безробітний здійснював незаконну вирубку лісу

Жовтень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Офіційно житель Добровеличківського району називав себе безробітним.

У цей же час громадянин організував справжній бізнес по заготівлі деревини. Сума збитків нанесених державі внаслідок незаконної діяльності складає майже сто тридцять тисяч гривень. За ці дії особі загрожує відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Пригода сталася на початку минулого місяця. До міліції звернулися громадські активісти з повідомленням про те, що 46-річний чоловік здійснює незаконну вирубку зелених насаджень.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. В результаті перевірки інформація знайшла своє підтвердження.
Скориставшись відсутністю сторонніх людей на території за селом, чоловік за допомогою бензопили власноруч спилював ясени. У подальшому двоє осіб, яких він винайняв в якості помічників, допомагали йому вкласти деревину до орендованого автомобіля ГАЗ-52.
– Незаконна діяльність громадянина задокументована. По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка лісу», - розповідає начальник Добровеличківського РВ УМВС в області Ігор Тельний. – За ці дії особі загрожує покарання у вигляді штрафу, або до трьох років обмеження чи позбавлення волі.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool